Розвиток міжнародної співпраці

Український державний університет науки і технологій зробив важливий крок у розвитку міжнародного співробітництва...

22 квітня, 2024
Новости 4к

Український державний університет науки і технологій зробив важливий крок у розвитку міжнародного співробітництва. На минулому тижні, делегація університету підписала угоду про співпрацю з керівником Молдавської залізниці – Сергієм ТОМШОЮ. Університет був представлений: першим проректором - професором Анатолієм РАДКЕВИЧЕМ, та проректором з наукової роботи – професором Юрієм ПРОЙДАКОМ.

Це співробітництво набуває особливого значення, оскільки керівником Молдавської залізниці став випускник нашого університету. Це свідчить про високий рівень освіти та практичної підготовки кадрів університетом.

У рамках угоди передбачено широкий спектр співпраці, зокрема, спільні заходи щодо підготовки кваліфікованих фахівців у сфері транспорту, а також проведення спільних досліджень в цій галузі. Це дозволить об'єднати зусилля для вирішення викликів та забезпечення сталого розвитку транспортної інфраструктури.

Ця співпраця відкриває нові перспективи для розвитку транспортних технологій, інновацій, та нові коридори з інтеграційних процесів в Європейську транспортну систему.