Розвиток співпраці університету

14 жовтня перший проректор університету, професор Анатолій РАДКЕВИЧ прийняв участь в унікальній церемонії – інавгурації студентів 2023/2024 навчального року в Академії прикладних наук менеджменту у Варшаві...

19 жовтня, 2023
Новости 4к

14 жовтня перший проректор університету, професор Анатолій РАДКЕВИЧ прийняв участь в унікальній церемонії – інавгурації студентів 2023/2024 навчального року в Menedżerska Akademia Nauk Stosowanych.

Після прибуття гостей ректор MANS д.е.н. інженер Збігнєв ЦЄКАНОВСЬКИЙ, проф. MANS відкрив позачергове засідання Сенату, а потім привітав усіх гостей, які взяли участь в інавгурації навчального року 2023/2024.

Під час церемонії інавгурації 2023/2024 навчального року президент MANS тепло привітав усіх гостей та нових студентів. Він висловив глибоку вдячність академічній спільноті за активну участь у розвитку академії та наголосив на ролі нових студентів як невід’ємних членів академічної родини.

З вітальним словом до нових студентів академії звернувся і перший проректор нашого університету – Анатолій РАДКЕВИЧ. Він привітав студентів першого курсу з початком навчального року, та побажав їм успіхів в навчанні. Під час своєї доповіді, він підкреслив важливість розвитку співпраці між нашим університетом та Menedżerska Akademia Nauk Stosowanych. Він також вручив ректору Академії подарунок, в знак розвитку співпраці між нашими закладами освіти.