Національна руханка у вишиванках “Дякуємо ЗСУ”

Сьогодні, з нагоди святкування Дня Вишиванки, співробітники та студенти нашого університету зібралися разом у Дзеркальній Залі Палацу Культури, щоб взяти участь у захоплюючій руханці.

16 травня, 2024
DSC_0547

Сьогодні, з нагоди святкування Дня Вишиванки, студенти та працівники нашого університету, а також учні технічного ліцею зібралися разом у Дзеркальній Залі Палацу Культури університету (кампус ДІІТ), щоб взяти участь у захоплюючій руханці. Цей івент забезпечив усіх учасників яскравими емоціями та веселим настроєм.

У цей особливий день, коли ми вшановуємо та відзначаємо українську культуру та традиції, руханка стала чудовим способом об'єднати нас у веселій та дружній атмосфері. Учасники з великим задоволенням приєдналися до танцювальних рухів під сучасну українську музику, виражаючи свою любов до національного одягу та культурних символів.

 

Ми щиро дякуємо всім, хто взяв участь у цьому заході, роблячи його таким яскравим та патріотичним, що чудово відображає нашу єдність та підтримку національних традицій. Нехай кожен день буде для нас можливістю вшановувати нашу культурну спадщину разом! Особлива подяка учням технічного ліцею за їх веселий настрій. І, звичайно, величезне спасибі авторам руханки - працівникам кафедри фізичного виховання Надії Лутаєвій, Віктору Умеренку, Тарасу Дутко, а також студентці групи ФП2111 Риммі Дьоміній!

 

@UNICEF_UA   #Дякуємо_ЗСУ #ЗСУ  #УФСЗР #Спорт_заради_розвитку #sport_for_development